Milan Đurđević i Tijana Srećković (foto: Đorđe Đoković)
Milan Đurđević i Tijana Srećković (foto: Đorđe Đoković)
05.07.2014, 13:02

Večeras koncert „Nevernih beba“

č: | fb:

Veliki koncert solidarnosti, uz poruku „Valjalo bi da obnovimo Valjevo“, grupa „Neverne bebe“ će sa valjevskim bendovima održati večeras od 20 časova u bašti Doma vojske. „Mi imamo želju da napravimo jednu kuću i mislim da će sredstva biti uplaćena za izgradnju kuće u Rebelju, to nam je prva ideja“, kazao je novinarima vođa „Nevernih beba“ Milan Đurđević i pozvao Valjevce da dođu na koncert, kako je rekao „da svi zajedno zazidamo po jednu ciglu nečije kuće“.

„Prostor koji smo odabrali je dosta specifičan, tu su neki od nas proveli divne dane u svojoj mladosti i taj duh Valjeva iz 80-tih godina nosim već dve decenije, gde god odem po svetu osećam se kao Valjevac upravo zbog tog nekog duha koji smo tada imali. Želeo bih da to mesto bude neka nova oaza nekih ljudi iz te generacije i nekih novih klinaca“, kazao je Đurđević.

Uz „Neverne bebe“ večeras će nastupiti i valjevski bendovi „Teatar bizar“, „Peđa pilot bend“, „Free band“ i „In fuse“, a specijalni gost biće Bane Lalić, MVP. Ulaznice se, po ceni od 500 dinara, danas mogu kupiti ispred Doma vojske. 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 10 sati 13 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 12 sati 50 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara