Registracija Prijava preko FB
Milan Đurđević i Tijana Srećković (foto: Đorđe Đoković)
Milan Đurđević i Tijana Srećković (foto: Đorđe Đoković)
05.07.2014, 13:02

Večeras koncert „Nevernih beba“

č: | fb:

Veliki koncert solidarnosti, uz poruku „Valjalo bi da obnovimo Valjevo“, grupa „Neverne bebe“ će sa valjevskim bendovima održati večeras od 20 časova u bašti Doma vojske. „Mi imamo želju da napravimo jednu kuću i mislim da će sredstva biti uplaćena za izgradnju kuće u Rebelju, to nam je prva ideja“, kazao je novinarima vođa „Nevernih beba“ Milan Đurđević i pozvao Valjevce da dođu na koncert, kako je rekao „da svi zajedno zazidamo po jednu ciglu nečije kuće“.

„Prostor koji smo odabrali je dosta specifičan, tu su neki od nas proveli divne dane u svojoj mladosti i taj duh Valjeva iz 80-tih godina nosim već dve decenije, gde god odem po svetu osećam se kao Valjevac upravo zbog tog nekog duha koji smo tada imali. Želeo bih da to mesto bude neka nova oaza nekih ljudi iz te generacije i nekih novih klinaca“, kazao je Đurđević.

Uz „Neverne bebe“ večeras će nastupiti i valjevski bendovi „Teatar bizar“, „Peđa pilot bend“, „Free band“ i „In fuse“, a specijalni gost biće Bane Lalić, MVP. Ulaznice se, po ceni od 500 dinara, danas mogu kupiti ispred Doma vojske. 

Aktuelno

Željko Trifunović (foto: Lokakni front Va)
Oglasna poruka 4.06.2020

Mali i veliki problemi meštana Petnice

Meštani Petnice obratili su se medijima jer, kako kažu, jedino im je to preostalo da skrenu pažnju javnosti na brojne probleme sa kojima se suočavaju godinama unazad, ali i da lokalnu vlast podsete...  · 3 komentara

Grad Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Zbog epidemije i vanrednog stanja 3.06.2020

Naplaćeno manje poreza na imovinu

Za prvih pet meseci ove godine naplaćeno je 28 miliona dinara manje izvornih prihoda Grada. Od toga, porez na imovinu građana manji je za blizu šest miliona, a od pravnih lica za oko 10,7 miliona...