Zajednički skup SNS i SPS  (foto: Đorđe Đoković)
Zajednički skup SNS i SPS (foto: Đorđe Đoković)
18.03.2017, 07:59

"Ne u mračnu dosovsku prošlost, nego u svetlu budućnost sa Vučićem"

č: | fb:

Na zajedničkom skupu podrške Aleksandru Vučiću, koji su organizovali SNS i SPS u Centru za kulturu gde se okupilo oko 600 pristalica, čulo se skandiranje "Vučiću, Vučiću", ali i "Slobo, Slobo".

 

Sa skupa je poručeno da se "nećemo vraćati u mračnu prošlost vladavine DOS-a, nego treba nastaviti put svetle budućnosti u koju nas je poveo Aleksandar Vučić".

 

Dolazak funkcionera na zajednički skup

Dolazak funkcionera na zajednički skup (Foto: Đorđe Đoković)

Ivica Dačić

Ivica Dačić (Foto: Đorđe Đoković)

"Vučiću, Vučiću", skandirali su okupljeni u trenutku kada su funkcioneri dve partije ulazili u salu Centra za kulturu, a skandiranje "Vučiću, Vučiću", koji nije došao u Valjevo, a Valjevci mu pružili podršku, čulo se i kada je za govornicu izašao lider socijalista Ivica Dačić koji je na to reagovao rekavši: "Predsednik SNS-a u Valjevu ima lepo ime (Slobodan, prim.aut.), pa je nama socijalistima to lepo jer nas asocira na Slobu", nakon čega su prisutni skandirali "Slobo, Slobo".  

 

Nenad Stefanović

Nenad Stefanović (Foto: Đorđe Đoković)

Član predsedništva SNS Nebojša Stefanović podsetio je da su valjevske fabrike propale, a "Krušik" bio gubitaš krivicom DOS-ovske vlasti. On je obećao da će Valjevo biti povezano sa Koridorom 11, da će imati više posla i novih fabrika.

 

"Evo razgovaramo o priključku auto-puta koji treba da spoji Valjevo sa Koridorom 11, to je ušlo u plan. Vi ćete imati taj deo auto-puta, Valjevo će ga dobiti, pa će se spojiti od Beograda, Surčina, Obrenovca, Ljiga, kada i Popučke dobiju svoj deo i spoje se sa Valjevom. Kada sve to bude urađeno vi ćete imati, ali i svi drugi, bolju šansu da privučete investitore. Zašto vam ovo pričam? Pa zato jer je ovo suština, a njih je deset sa jedne strane, deset istih, nije važno kako se zovu, nije važno šta svakog dana ponavljaju na televiziji. Vi tamo ne možete da čujete nijedno slovo programa, tamo nema ponude za Valjevo, tamo nema ponuda za vas. Oni vas ne pitaju šta vi želite, niti nešto nude građanima Valjeva.

Oni jedino nude mržnju prema Aleksandru Vučiću, nude povratak u prošlost da nas uguraju u tajkunske privatizacije i zato će dobiti glasan odgovor građana Srbije, da oni to neće. A sa druge strane imate kandidata naroda Aleksandra Vučića, čoveka koji ja zaslužan za ekonomski procvat Srbije, za napredak. Sa njim Srbija ima budućnost. Zato možete da računate da će Valjevo u narednim godinama napredovati, imati više posla, da će se otvarati nove fabrike. To jeste politika Aleksandra Vučića – više ekonomije, više budućnosti, više za vas, a ne za političare, ne za one koji trče sa jedne funkcije na drugu", poručio je  Stefanović.

 

Ivica Dačić

Ivica Dačić (Foto: Đorđe Đoković)

Predsednik SPS-a Ivica Dačić je pručio da Srbija ne treba da se vraća u vreme DOS-ovske vladavine, nego treba podržati uspešnu zajednička vladavinu, koja traje već pet godina, socijalista i naprednjaka.  

 

"Ovi predsednički izbori imaju veoma važnu ulogu za budućnost Srbije. Ovi izbori nas ne dovode, kako se to kaže pred raskrsnicu, dovode nas pred jednostavan izbor – za koga glasati i kakvu će budućnost Srbija odabrati. I zato nemojte da se zavaravamo, ni Jeremić, ni Janković, ni Čanak... sve su to lutke, za njih se ne glasa. Svaki glas za njih je glas za ono što smo imali, što su svi građani Srbije preživeli i osećali na svojoj koži posle 5. oktobra dvehiljadite – pljačkaške privatizacije, ponižavanje Srbije, priznanje nezavisnosti Kosova, uništavanje SR Jugoslavije...

Zato na ovim izborima odlučujemo da li želimo da neko uništi sve ono dobro što smo zajedno uradili Aleksandar Vučić i mi socijalisti, od 2012. godine do danas", rekao je Dačić i poručio da je za Srbiju najbolje da predsednik bude onaj ko uživa najveće poverenje građana, onaj ko će garantovati stabilnost Srbije, a to je Aleksandar Vučić.

 

Đorđe Milićević

Đorđe Milićević (Foto: Đorđe Đoković)

Predsednik valjevskih socijalista Đorđe Milićević je pozvao birače da 2. aprila glasaju za rad, napor i rezultate Aleksandra Vučića, a ne za populizam onih kojima je Srbija uvek bila na drugom mestu.

 

"Danas su najglasniji oni predsednički kandidati kojima je Srbija bila rezervna varijanta. Svi opozicioni predsednički kandidati ne nude odgovore na ključna pitanja koja danas muče Srbiju i građane Srbije. Oni su ujedinjeni, udruženi i imaju samo jednu jedinu tačku svog programa, a to je mržnja i napad na našeg zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. I to čine jako dugo i ta kampanja se vodi jako dugo, a mi postavljamo jedno jednostavno, a konkretno pitanje – odakle novac za takvu vrstu kampanje. Građani Srbije i Valjeva zaslužuju odgovor na to pitanje. Građani Srbije će 2. aprila znati da vrednuju i da prepoznaju rad, napor, trud i rezultate naspram političke demagogije i populizma", zaključio je Milićević.

 

Slobodan Gvozdenović

Slobodan Gvozdenović (Foto: Đorđe Đoković)

Predsednik GrO SNS Slobodan Gvzdenović je poručio da 2. aprila treba da donesemo odluku da izaberemo budućnost, a da odbacimo prošlost i to onu koja nas je u blato i kaljugu dvehiljadite svalila i koja nam opet preti da se u obliku DOS-ovskih kandidata povampiri.

 

"Imamo jednostavno rešenje i odgovor na sve srpske dileme, a to je Aleksandar Vučić predsednik Srbije. Sve ono što Srbiji treba – znanje, energičnost, mladost, jednostavnost, brzina donošenja odluka, imamo čoveka koji ima tepih bombardovanje za svaki oblik korupcije i kriminala, koji nije imao strah od bogatih i moćnih, i čoveka koji je izgradio kilometre auto-puteva, regionalnih puteva, obnovio bolnice i škole, vratio život Srbiji", rekao je Gvozdenović i pozvao pristalice da "2. aprila budu mobilni, spremni da se do zadnjeg minuta bore na izborima i da nakon zatvaranja biračkih mesta čuvaju ono što su krvavim trudom i radom osvojili".

Zajednički skup SNS i SPS

Zajednički skup SNS i SPS (Foto: Đorđe Đoković)

Zajednički skup SNS i SPS

Zajednički skup SNS i SPS (Foto: Đorđe Đoković)

Zajednički skup  SNS i SPS

Zajednički skup SNS i SPS (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 10 sati 25 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 17 sati 22 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara