VIP (foto: Đorđe Đoković)
VIP (foto: Đorđe Đoković)
10.07.2014, 15:03

Bolja mreža u Valjevu

č: | fb:

Nakon modernizacije opreme u Valjevu obezbeđena je veća pokrivenost signalom na otvorenom i unutar objekata, kao i bolji kvalitet razgovora, rekli su danas novinarima predstavnici kompanije Vip mobile. Nova oprema je spremna i da podrži mrežu četvrte generacije.

Vip mobile će do kraja godine uložite 23 miliona evra u modernizaciju 2G i 3G mreže širom Srbije, a Vipova oprema ispunjava najviše međunarodne i domaće tehnološke i ekološke standarde, kazao je Dejan Turk, direktor/CEO Vip mobile.

Vip, koji je član Telekom Austrija Grupe, je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 807,2 miliona evra. Ima više od dva miliona aktivnih korisnika i zapošljava više od 900 stručnjaka i menadžera. Ovo je jedna od kompanija koja je u vreme majskih poplava pomogla ugroženom stanovništvu.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 21 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 sati 49 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...