Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
02.08.2017, 10:52

Večeras i u nedelju noćno kupanje u Petnici

č: | fb:

U SRC Petnica, po drugi put u ovogodišnjoj letnjoj sezoni, biće organizovano noćno kupanje. Kako je najavljeno iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima, kapije SRC Petnica biće otvorene večeras  2. avgusta od 21 čas do ponoći. Noćno kupanje ponovo će biti organizovano u nedelju 6. avgusta.

 

Cena ulaznice za noćno kupanje u SRC Petnica je 200 dinara.

 

Direktor UFK "Valis" Aleksandar Mijailović kaže da je za noćno kupanje potrebno da temperatura vazduha bude preko 25 stepeni.

 

"Imajući u vidu da meteorolozi najavljuju u sredu i znatno višu temperaturu odlučili smo da organizujemo ponovo noćno kupanje. Posebno zbog toga što je pre petnaestak dana na noćnom kupanju bilo dosta kupača", kaže Mijailović. Dodaje da je noću temperatura vode u bazenima između 27 i 29 stepeni.

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 1 sati 2 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...

Osnicba škola u Mionici  (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 22 sati 57 minuta

Mionički osnovci ostvarili značajan uspeh na takmičenjima

Mionički osnovci ostvarili su značajne rezultate na republičkom takmičenju iz engleskog jezika, okružnom takmičenju iz programiranja, okružnom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, kao i...