Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
02.08.2017, 10:52

Večeras i u nedelju noćno kupanje u Petnici

č: | fb:

U SRC Petnica, po drugi put u ovogodišnjoj letnjoj sezoni, biće organizovano noćno kupanje. Kako je najavljeno iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima, kapije SRC Petnica biće otvorene večeras  2. avgusta od 21 čas do ponoći. Noćno kupanje ponovo će biti organizovano u nedelju 6. avgusta.

 

Cena ulaznice za noćno kupanje u SRC Petnica je 200 dinara.

 

Direktor UFK "Valis" Aleksandar Mijailović kaže da je za noćno kupanje potrebno da temperatura vazduha bude preko 25 stepeni.

 

"Imajući u vidu da meteorolozi najavljuju u sredu i znatno višu temperaturu odlučili smo da organizujemo ponovo noćno kupanje. Posebno zbog toga što je pre petnaestak dana na noćnom kupanju bilo dosta kupača", kaže Mijailović. Dodaje da je noću temperatura vode u bazenima između 27 i 29 stepeni.

 

Aktuelno

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 1 sati 10 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 20 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara