Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.08.2017, 08:27

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo starice

č: | fb:

Policija je uhapsila S. A. (37), koji se sumnjiči da je zadavio sedamdesetsedmogodišnju staricu iz ubskog sela Dokmir čije je beživotno telo pronađeno pre dva dana u njenoj kući, saopštila je policija.

 

Osumnjičenom, koji je uhapšen na ulazu u Valjevo iz pravca Šapca, je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, a nakon toga će biti priveden u Više tužilaštvo u Valjevo.

 

Sumnja se da je S.A. u nedelju u noć zadavio deviznu penzionerku čije je beživotno telo, tek posle 30 sati, pronašla njena ćerka.

 

Motivi ovog stravičnog ubistva za sada nisu poznati. 

Aktuelno

UNS (foto: UNS)
Saopštenje Pre 4 sati 41 minuta

UNS protiv pritvora za uzbunjivača iz Krušika

Udruženje novinara Srbije (UNS) protivi se određivanju pritvora IT stručnjaku iz fabrike Krušik, A. O. UNS traži da uzbunjivač A. O. bude hitno oslobođen, a da tužilaštvo saopšti detalje postupka.

Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
Od oktobra do maja Pre 1 sati 52 minuta

Otvoren zimski bazen u Petnici

Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" od danas je otvoren za građane, a cena ulaznice je 150 dinara. "Balon" je radnim danima za građane otvoren od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova. Termini...

Dečje igralište (foto: Miroslava Kojić)
Dan posle završetka Dečje nedelje u znaku najmlađih Pre 22 sati 50 minuta

U Ljigu se otvara igralište za decu

Igralište za decu, na delu sportskog centra iza zgrade opštine, svečano će biti otvoreno u ponedeljak. Vrednost radova je pet miloina dinara, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta....