SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
06.09.2017, 11:39

Sezona kupanja se završava 15. septembra

č: | fb:

Sezona kupanja u SRC Petnica traje do 15. septembra, s tim što je radno vreme skraćeno pa su kapije bazena otvorene od 10 do 18 časova. Po završetku letnje sezone sledi pripreme za ziimsku sezonu i podizanje balona, najavljeno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 

Ovogodišnja sezona u SRC Petnica bila je uspešna, što potvrđuje 71.000 prodatih ulaznica za tri meseca, a to je skoro 12.000 više nego prošle godine. Direktor "Valis-a" Aleksandar Mijailović kaže da je sezona bila uspešna zahvaljujući pre svega lepom vremenu i dodaje da je prodajom karata ostvaren prihod od 15,5 miliona dinara.

 

Mijailović najavljuje da će već od sredine septembra početi pripreme za zimsku sezonu i podizanje balona, tako da će "zimski" bazen za posetioce biti otvoren od 10. oktobra, a pre toga 7. oktobra u SRC Petnica biće odigrana međunarodna vaterpolo utakmica.

 

Cena ulaznice za zatvoreni bazen je 250 dinara, dok mesečna karta košta 2.500 dinara. "Zimski" bazen biće otvoren radnim danima od 16 do 19 časova, a vikendom od 10 do 13 i od 16 do 19 časova.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 2 sati 31 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 3 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 2 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara