SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
06.09.2017, 11:39

Sezona kupanja se završava 15. septembra

č: | fb:

Sezona kupanja u SRC Petnica traje do 15. septembra, s tim što je radno vreme skraćeno pa su kapije bazena otvorene od 10 do 18 časova. Po završetku letnje sezone sledi pripreme za ziimsku sezonu i podizanje balona, najavljeno je iz UFK "Valis", koja gazduje petničkim bazenima.

 

Ovogodišnja sezona u SRC Petnica bila je uspešna, što potvrđuje 71.000 prodatih ulaznica za tri meseca, a to je skoro 12.000 više nego prošle godine. Direktor "Valis-a" Aleksandar Mijailović kaže da je sezona bila uspešna zahvaljujući pre svega lepom vremenu i dodaje da je prodajom karata ostvaren prihod od 15,5 miliona dinara.

 

Mijailović najavljuje da će već od sredine septembra početi pripreme za zimsku sezonu i podizanje balona, tako da će "zimski" bazen za posetioce biti otvoren od 10. oktobra, a pre toga 7. oktobra u SRC Petnica biće odigrana međunarodna vaterpolo utakmica.

 

Cena ulaznice za zatvoreni bazen je 250 dinara, dok mesečna karta košta 2.500 dinara. "Zimski" bazen biće otvoren radnim danima od 16 do 19 časova, a vikendom od 10 do 13 i od 16 do 19 časova.

Aktuelno

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 19 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara