Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
Balon u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
16.10.2017, 08:43

Počelo kupanje u "zimskom bazenu"

č: | fb:

Zatvoreni bazen u SRC "Petnica" otvoren je za građane, cena dnevne ulaznice je 250, dok mesečna karta košta 2.500 dinara. U UFK Valis, koja gazduje bazenima u Petnici, kažu da cene nisu menjane u odnosu na prethodnu godinu.

 

"Balon" je radnim danima za građane otvoren od 16 do 19 časova, a vikendom u dva termina od 10 do 13 i od 16 do 19 časova. Kako nam je rečeno, termini od 8 do 11 časova i večernji posle 19 časova rezervisani su za sportiste.

 

I ove godine "zimski bazen" će, u treminu od 11 do 15 časova, koristiti osnovci u okviru projekta koji zajednički realizuju Grad Valjevo i plivački klub "Valis".

Aktuelno

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 10 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara