Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
11.12.2017, 14:47

Osvajači u novogodišnjoj noći na Divčibarama

č: | fb:

U novogodišnjoj noći goste na Divčibarama zabavljaće grupa Osvajači, saznaju Kolubarske.rs. Ponuda agencije Euroton iz Kragujevca da za 599.000 dinara organizuje novogodišnji koncert Osvajača na Divčibarama bila je jedina koja je prispela na javnu nabavku koju je valjevski Centar za kulturu raspisao 27. novembra.

 

Već tada je bilo jasno, o čemu su Kolubarske.rs pisale, da će goste na Divčibarama u novogodišnjoj noći zabavljati upravo Osvajači, s obzirom na to da je u konkursnoj dokumentaciji javne nabavke navedeno da "muzički sastav treba da bude tipa benda Osvajači ili odgovarajućeg benda istog žanra".

 

Vrednost javne nabavke "usluge izvođenja muzičkog programa u novogodišnjoj noći na Divčibarama" je bila 600.000 dinara. Cena jedinog ponuđača agencije Euroton iz Kragujevca bila je hiljadu dinara niža od procenjene vrednosti javne nabavke.

 

Ove godine u budžetu Valjeva za novogodišnje programe izdvojeno je 2,5 miliona dinara. Pored novogodišnjeg koncerta na Divčibarama, biće organizovan dečji novogodišnji program.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 9 sati 11 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 7 sati 1 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...