Prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
Prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
22.01.2018, 14:05

Identifikovane žrtve nesreće na putnom prelazu

č: | fb:

U teškoj nesreći koja se dogodila jutros nešto posle pet časova na barskoj pruzi u Popučkama nastradali su vozač "golfa" Milan Kojić (49) iz tog sela i Velimir Đedović (51) iz Zabrdice.

 

Do nesreće je došlo na pružnom prelazu prema kompaniji "Bosis" kada je brzi voz, koji se kretao ka Beogradu, naleteo na automobil "golf 2". U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen je u reku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mesta. U izvlačenju tela poginulih učestvovali su vatrogasci-spasioci.

 

Prema nezvaničnim informacijama nastradali muškarci, koji su privatno radili u Beogradu, su jutros krenuli po kolegu, koji živi sa druge strane pruge.

 

Pružni prelaz u Popučkama nema polubranike, ima svetlosnu signalizaciju ili treptače. Ova nesreća nažalost nije prva koja se dogodila na ovom prelazu.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 1 sati 39 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 19 sati 38 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...