Registracija Prijava preko FB
Prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
Prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
22.01.2018, 14:05

Identifikovane žrtve nesreće na putnom prelazu

č: | fb:

U teškoj nesreći koja se dogodila jutros nešto posle pet časova na barskoj pruzi u Popučkama nastradali su vozač "golfa" Milan Kojić (49) iz tog sela i Velimir Đedović (51) iz Zabrdice.

 

Do nesreće je došlo na pružnom prelazu prema kompaniji "Bosis" kada je brzi voz, koji se kretao ka Beogradu, naleteo na automobil "golf 2". U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen je u reku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mesta. U izvlačenju tela poginulih učestvovali su vatrogasci-spasioci.

 

Prema nezvaničnim informacijama nastradali muškarci, koji su privatno radili u Beogradu, su jutros krenuli po kolegu, koji živi sa druge strane pruge.

 

Pružni prelaz u Popučkama nema polubranike, ima svetlosnu signalizaciju ili treptače. Ova nesreća nažalost nije prva koja se dogodila na ovom prelazu.

Aktuelno

Sporna šatra (foto: Milan Marković.)
Sa ili bez razloga po nalogu gradonačelnika Pre 7 sati 58 minuta

Intervencija komunalaca u forlandu Kolubare

Republičku izložbu fotografije, Valjevo je nakon 57 godina po drugi put bilo domaćin, zabranila je komunalna inspekcija po nalogu gradonačelnika koji je video da se "nešto događa u forlandu...  · 26 komentara

Nebojša Tadić (foto: Đorđe Đoković)
Odbornik Nebojša Tadić Pre 1 dan 5 sati

Inicijativa za formiranje gradskih opština

Odbornik Srpskog patriotskog saveza u Skupštini grada Nebojša Tadić pokrenuo je inicijativu za formiranje opština na teritoriji Valjeva. Predlaže da jedna od prvih gradskih opština bude "Sveti...  · 15 komentara