Registracija Prijava preko FB
Prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
Prelaz u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
22.01.2018, 14:05

Identifikovane žrtve nesreće na putnom prelazu

č: | fb:

U teškoj nesreći koja se dogodila jutros nešto posle pet časova na barskoj pruzi u Popučkama nastradali su vozač "golfa" Milan Kojić (49) iz tog sela i Velimir Đedović (51) iz Zabrdice.

 

Do nesreće je došlo na pružnom prelazu prema kompaniji "Bosis" kada je brzi voz, koji se kretao ka Beogradu, naleteo na automobil "golf 2". U stravičnom sudaru automobil je potpuno smrskan, od siline udarca odbačen je u reku Krivošiju, a dvojica muškaraca poginula su na licu mesta. U izvlačenju tela poginulih učestvovali su vatrogasci-spasioci.

 

Prema nezvaničnim informacijama nastradali muškarci, koji su privatno radili u Beogradu, su jutros krenuli po kolegu, koji živi sa druge strane pruge.

 

Pružni prelaz u Popučkama nema polubranike, ima svetlosnu signalizaciju ili treptače. Ova nesreća nažalost nije prva koja se dogodila na ovom prelazu.

Aktuelno

Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Trupni portret Pre 20 sati 53 minuta

Vučiću, sedi, i pokri se

Ove nedelje, na N1, emitovan je dokumentarni film "Vladalac" – politička biografija Alerksandra Vučića – ekipe novinara Slaviše Lekića. Šta se videlo, ono što se zna, i što treba ponavljati, da je...  · 4 komentara

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
Gradsko veće prihvatilo program poslovanja parkirališta 18.02.2020

Prihod od naplate parkiranja 61,2 miliona dinara

Od naplate parkiranja planiran je prihod od 61,2 miliona dinara. U ovoj godini u gradu će biti još 150 novih parking mesta u palvoj zoni, a služba Parkinga planira da ukloni 70 nepropisno...  · 3 komentara