Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
12.06.2018, 09:52

Nastradao dečak na Divčibarama

č: | fb:

Devetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, nastradao je danas na Divčibarama kada je na kolonu dece dok su prelazila Valjevsku ulicu naleteo automobil beogradskih registracija. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći dve devojčice su zadobile lakše telesne povrede.

 

Prema prvim nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 10 časova kada je na kolonu osnovaca, koji su bili na Divčibarama na rekreativnoj nastavi, naletelo vozilo beogradskih registracija u trenutku kada je više od polovine mališana prešlo na drugu stranu ulice u neposrednoj blizini hotela "Pepa" u kome su bili smešteni. 

 

Prema izjavi očevidaca, na početku kolone je bila učiteljica, a na začelju rekreator, koji je video automobil koji se ne smanjući brzinu kretao pravo na kolonu mališana. Vozač nije uočio ni rekreatora koji je mahao rukom pokazujući mu da stane. 

 

Kako saznajemo učenici subotičke osnovne škole je trebalo danas da se vrate sa rekreativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

 

Uviđaj na Divčibarama je u toku.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 32 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...