Registracija Prijava preko FB
Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
Divčibare (ilustracija) (foto: Kolubarske,rs)
12.06.2018, 12:20

Policijsko zadržavanje vozaču sa Divčibara

č: | fb:
Vozač putničkog automobila koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Divčibarama u kojoj je smrtno stradao devetogodišnji dečak iz Subotice zadržan je u valjevskoj policiji do 48 sati, a potom će biti piveden u Osnovno tužilaštvo u tom gradu.
 
Kako je Kolubarskim.rs rečeno u tom tužilaštvu, čiji je zamenik tužioca obavio uviđaj, vozač "tojote" V. V. iz Beograda (1975) sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
 
 
Đaci iz Subotice bili su na rekreativnoj nastavi na Divčibarama i danas je trebalo da se vrate kući. U trenutku nesreće nalazili su se u šetnji i uz obezbeđenje učiteljice i rekreatora prelazili su put u glavnoj Valjevskoj ulici, u neposrednoj blizini hotela "Pepa" u kome su bili smešteni.
 
 
PR služba Opšte bolnice u Valjevu saopštila je da su dve devojčice iz Subotice, rođene 2008. godine, primljene u Urgentni centar, te da je u toku dijagnostika. Lakše su povređene i nisu životno ugrožene. Po okončanim dijagnostičkim pregledima biće odlučeno da li će biti hospitalizovane.
 
 

Aktuelno

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
Na Desankinom vencu Pre 12 sati 36 minuta

"Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" po sedmi put

Građanski protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" večeras, po sedmi put, na Desankinom vencu od 18 časova. Do slobode se može doći samo promenom. Zamena je samo kratkotrajan predah za sve...  · 3 komentara