Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2018, 12:25

Uhapšeni zbog iznude

č: | fb:

Valjevska policija uhapsili je tri osobe, zbog osnova sumnje da su u periodu od februara do juna ove godine, od tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Valjeva sa kojim su se poznavali odranije, pokušali da iznude 4.000 evra.

 

Uhapšeni su M. M. (1990), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda, M. D. (1993) zbog saizvršilaštva u iznudi i V. M. (1993), zbog sumnje da je pomagao u izvršenju ovog krivičnog dela.

 

M. M. se tereti da je, nakon što je oštećeni muškarac došao u verbalni sukob sa njegovom sestrom u jednoj trgovinskoj radnji, od njega tražio novac, uz pretnje da će ugroziti život njemu i članovima njegove porodice. Dok je tražio novac i pretio muškarcu, sa njim je u društvu bio M. D. kome se na teret stavlja krivično delo iznuda u saizvršilaštvu.

 

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Valjevu, na predlog OJT u Valjevu osumnjičenima je odredio pritvor do 30 dana.

Aktuelno

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
Na Desankinom vencu Pre 11 sati 41 minuta

"Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" po sedmi put

Građanski protest "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" večeras, po sedmi put, na Desankinom vencu od 18 časova. Do slobode se može doći samo promenom. Zamena je samo kratkotrajan predah za sve...  · 3 komentara