Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
Noćno kupanje u Petnici (foto: Kolubarske.rs)
23.08.2018, 08:26

Na Petničkim bazenima noćno kupanje

č: | fb:

U SRC Petnica večeras (23. avgust) će biti organizovano noćno kupanje, saopšteno je iz UFK Valis, koja gazduje petničkim bazenima. Kapije sportskog centra za noćne kupače biće otvorene od 21 čas do ponoći, a cena karte je 200 dinara.

 

Ovo je inače prvo ovogodišnje noćno kupanje u Petnici, a nije bilo organizovano ranije zbog loših vremenskih uslova.

 

"S obzirom na to da je već nekoliko dana za redom dnevna temperatura vazduha preko 30 stepeni, a da će temperatura vode biti oko 26 stepeni, što je uslov za noćno, odlučili smo da organizujemo kupanje",  kaže Aleksandar Mijailović, direktor UFK Valis.

 

On dodaje da se ne mogu pohvaliti uspešnom sezonom zbog nestabilnog vremena i čestih kiša u junu i julu. Do sada je, pre svega zahvaljujući toplom avgustu, petničke bazene posetilo 45000 kupača.

 

Koliko je sezona bila loša u SRC Petnica upravo govori i to što je noćno kupanje prvi put ove sezone organizovano tek danas - 23. avgusta. Prošle, kao i pethodnih godina, prvo noćno kupanje je organizovano sredinom jula, a pod reflektorima je bilo kupanja i tokom avgusta prošle godine.

 

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 7 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara