Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
03.09.2018, 13:06

Udarili portira, zapalili kombi, bežeći sleteli sa puta

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je M. D. (1985) i V. N. (1985) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda naneta opasnim predmetom.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da su oni u noći između 31. avgusta i 1. septembra došli do portirnice jedne firme na području Ljiga, polomili staklo na izlogu i od portira tražili broj telefona gazde. Njih dvojica se sumnjiče da su potom portira udarili u glavu i pobegli.

 

Nešto kasnije, M. D. i V. N. su se vratili u dvorište firme i, kako se sumnja, zapaljivom tečnošću polili kombi marke "mercedes", a potom ga zapalili. Tom prilikom portir i dvojica osumnjičenih zadobili su lake telesne povrede.

 

M. D. i V. N. su zatim automobilom marke "sab", kojim je upravljao V. N. pokušali da pobegnu, sleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu.

 

Policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila.

 

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima  je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

 

Aktuelno

Akcija da Valjevo prodiše (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Godinu dana mrtvo slovo na papiru Pre 16 minuta

Mere za smanjenje aerozagađenja samo za slikanje

Pre godinu dana odbornici su usvojili 17 mera za smanjenje aerozagađenja. Nijedna nije realizovana, ali to ih nije sprečilo da usvoje novi set mera. Među njima i subvencije za kupovinu kotlova na...