Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
20.09.2018, 08:00

Polio se benzinom i pretio da će zapaliti sebe i benzinsku pumpu

č: | fb:

Valjevska policija je uhapsila četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je pretio da će zapaliti sebe i benzinsku pumu na kojoj se nalazio.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšen je J. J. (1976) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

 

On je, kako se sumnja, juče u popodnevnim satima došao na benzinsku pumpu u Suvoborskoj ulici, uzeo pištolj za točenje goriva i oko 15 litara istočio po sebi i okolnom prostoru, preteći da će zapaliti i sebe i pumpu upaljačem koji je držao u drugoj ruci. Policija, koja je ubrzo došla na lice mesta, sprečila ga je u nameri i uhapsila.

  

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden osnovnom javnom tužiocu u Valjevu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 18 sati 53 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 21 sati 30 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara