Registracija Prijava preko FB
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
09.10.2018, 08:57

Lokalni front izabrao rukovodstvo

č: | fb:

Lokalni front Va učestvovaće na narednim lokalnim izborima, jedna je od odluka koju je usvojila Skupština Lokalnog fronta na kojoj su izabrani predsednik i dva potpredsednika.

 

Predsednik Skupštine je Predrag Bleki Savić, penzioner iz Valjeva, dok su potpredsednici Slavica Pantić, diplomirana pravnica, i Predrag Matić, diplomirani demograf.

 

Kako se navodi u saopštenju Lokalnog fronta Va, na redovnoj Skupštini, kao novinu u radu Udruženja, usvojena je Odluka o izboru i nadležnostima predsednika i potpredsednika Skupštine.

 

"Skupština je, posle duže rasprave, donela odluku da Udruženje Lokalni front Va pristupi pripremama za redovne izbore za odbornike Skupštine grada. Zaključak Skupštine je da su politički činioci koji deluju u Valjevu izrazito pasivni, bezvoljni i nezainteresovani, tako da je jedini način da se primene ideje i principi Udruženja učestvovanje na narednim lokalnim izborima. Na osnovu ove odluke, Skupština je usvojila i program rada Udruženja za narednih godinu dana", navodi se u saopštenju Lokalnog fronta Va.

 

Dodaje se da je Skupština pozitivno ocenila i prihvatila izveštaj o radu Upravnog odbora u prethodnom periodu, kao i finansijski izveštaj.

Aktuelno

Dom penzionera (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 41 minuta

Ponovo radi ambulanta u Domu penzionera

Od ponedeljka 27. septembra ponovo će za preglede odraslih pacijenata (bez temperature i simptoma prehlade) biti otvorena ambulanta u Domu penzionera, kako bi bila rasterećena ambulanta u Novom...

Kovid ambulanta Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 17 sati 38 minuta

U Valjevu 135 novozaraženih

U Valjevu je još 135 osoba zaraženo koronavirusom, u Kolubarskom okrugu 212 novozaraženih. U Opštoj bolnici Valjevo trenutno je na lečenju 177 kovid pacijenata. Testirano je 383 na teritoriji...