Registracija Prijava preko FB
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
Lokalni front Va (foto: Đorđe Đoković)
09.10.2018, 08:57

Lokalni front izabrao rukovodstvo

č: | fb:

Lokalni front Va učestvovaće na narednim lokalnim izborima, jedna je od odluka koju je usvojila Skupština Lokalnog fronta na kojoj su izabrani predsednik i dva potpredsednika.

 

Predsednik Skupštine je Predrag Bleki Savić, penzioner iz Valjeva, dok su potpredsednici Slavica Pantić, diplomirana pravnica, i Predrag Matić, diplomirani demograf.

 

Kako se navodi u saopštenju Lokalnog fronta Va, na redovnoj Skupštini, kao novinu u radu Udruženja, usvojena je Odluka o izboru i nadležnostima predsednika i potpredsednika Skupštine.

 

"Skupština je, posle duže rasprave, donela odluku da Udruženje Lokalni front Va pristupi pripremama za redovne izbore za odbornike Skupštine grada. Zaključak Skupštine je da su politički činioci koji deluju u Valjevu izrazito pasivni, bezvoljni i nezainteresovani, tako da je jedini način da se primene ideje i principi Udruženja učestvovanje na narednim lokalnim izborima. Na osnovu ove odluke, Skupština je usvojila i program rada Udruženja za narednih godinu dana", navodi se u saopštenju Lokalnog fronta Va.

 

Dodaje se da je Skupština pozitivno ocenila i prihvatila izveštaj o radu Upravnog odbora u prethodnom periodu, kao i finansijski izveštaj.

Aktuelno

Tamara Jokić u teatru Sarsuela u Madridu (foto: Fanny Bergé)
Mlada Valjevka radom i talentom već dosegla visine fado muzike Pre 21 sati 13 minuta

Tamara Jokić delila scenu sa Marizom

Mlada Valjevka Tamara Jokić je, u okviru proslave dvadeset godina muzičke kuće Casa Limon, pevala u teatru Sarsuela u Madridu uz čuvenu prvu damu fada Marizu. "Velika je čast i radost bila biti na...  · 4 komentara

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 17 sati 16 minuta

Koliko je u demokratskoj stranci, demokrata?

Poodavno smo oguglali i na veće potrese od ovog koji je zadesio ovdašnje demokrate, tako da samo "lepo vaspitanje" traži bilo kakav osvrt! Ali nije zgoreg obratiti pažnju na nešto starije, češće i...  · 4 komentara

Momčilo Aleksandrić  (foto: www.muzika.edu.rs)
U svečanoj sali Valjevske gimnazije Pre 17 sati 16 minuta

Koncert gitariste Momčila Aleksandrića

U Valjevskoj gimnaziji u 20 časova koncert gitariste Momčila Aleksandrića, koji je osnovno muzičko obrazovanje stekao u valjevskoj muzičkoj školi "Živorad Grbić". Od 2016. godine pohađa doktorske...