Apoteka Tri lipe (foto: Đorđe Đoković)
Apoteka Tri lipe (foto: Đorđe Đoković)
10.10.2018, 09:05

Nova apoteka Vegefarma "Tri lipe"

č: | fb:

Nova apoteka u sastavu Apoteke Vegafarma počela je sa radom u Ulici vojvode Mišića 86 u Valjevu.

 

I u novootvorenoj apoteci "Tri lipe", kao i u drugim apotekama Vegafarma, osiguranici će moći da na recept podignu lek koji se nalazi na listi  lekova. Radno vreme apoteke je od 7 do 21 čas, otvorena je i nedeljom od 7 do 14 časova.

 

Pored svih lekova koje možete naći u ovoj, kao i u ostalim Vegafarminim apotekama u gradu, možete kupiti i brojne prirodne preparate, kozmeticke proizvode za bebe, decu i odrasle, anatomsku obuću, uloške, čarape za vene, kao i veliki izbor aparata za merenje pritiska i šećera.

Apoteka Tri lipe

Apoteka Tri lipe (Foto: Đorđe Đoković)

 

"Pored toga što se na jednom mestu možete snabdeti lekovima, prepartima i ostalim farmaceutskim i medicinskim proizvodima visokog kvaliteta, i kupiti ih po povoljnim cenama, naše stručno osoblje će vam uvek pružiti adekvatan savet i pomoć. Takođe, apoteka ogranizuje i sezonsko savetovalište, promocije i edukacije pacijenata, a najpotrebniji proizvodi mogu se kupiti po akcijskim cenama. Naša apoteka čuva vaše zdravlje i vaš džep", poručuju iz Apoteke Vegafarma.

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 14 sati 11 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 9 sati 35 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...