Prostorije SNS u Valjevu
Prostorije SNS u Valjevu
01.08.2014, 13:37

Isključeno deset članova SNS

č: | fb:

Iz SNS isključeno je deset članova valjevskog odbora, među njima bivši zameniik gradonačelnika Vitomir Mitrović i Dragan Popović, predsednik Inicijativnog odbora za hitno raspisivanje stranačkih izbora u Valjevu. Ovu odluku doneo je Izvrsni odbor Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na sinoćnoj sednici, saopštila je SNS. Kao razlog navode to što grupa, sada bivših članova, u kontinuitetu pokušava da destabilizuje SNS u Valjevu, pritom ne birajući način ni sredstva Inspirator svih ovih dešavanja je čovek koji tradicionalno dobre odnose gaji sa socijalistima i zahvaljujući tome uspeo je da zaposli svoju ćerku u Gradsku upravu, navode u saopštenju valjevski naprednjaci i dodaju da motiv za destruktivno delovanje ove grupacije leži u želji za moći, privilegijama i uticajem po svaku cenu, ne vodeći računa o ugledu i interesima stranke.

Gradski odbor SNS Valjevo je snažan, homogen i od početka radi nesmanjenim intenzitetom i predstavlja jednu respektivnu snagu koju nikada više niko ne može destabilizovati. Valjevski naprednjaci vode jednu odgovornu i čvrstu politiku čiji je osnovni zadatak da se postave standardi u funkcionisanju Grada, upravo onakvi kakvi su u ovoj stranci. Činom isključenja deset svojih članova, pokazujemo svu svoju odlučnost i to da će biti nulta tolerancija prema svima čiji lični interes bude ispred opšteg, navode valjevski naprednjaci.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 16 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 6 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.