Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
23.11.2018, 09:52

Ministarka Kuburović ne dolazi danas u Valjevo

č: | fb:

Odlaže se poseta ministarke Nele Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu, obavestila je medije Služba za informisanje Ministarstva pravde.

 

"Obaveštavamo vas da se zbog neplaniranih obaveza ministarske pravde Nele Kuburović odlaže obilazak Tehničke škole u Valjevu, koju je ministarka pravde Nela Kuburović, zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Markom Milenkovićem i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem, trebala da obiđe u petak, 23. novembra 2018. godine. Predstavnici medija biće blagovremeno obavešteni o novom terminu posete ministarke Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu", navodi se u obaveštenju.

  

Projekat Tehničke škole "Zakorači sigurno" - proveri svoja znanja i veštine na najsavremenijoj opremi, ostavi trag iza sebe, jedan je od 130 projekata koji su ove godine finansirani sredstvima dobijenim po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja (oportunitet).

 

Za opremanje kabineta za izradu maturskih praktničnih radova i kabineta za izvođenje redovne nastave, Tehnička škola u Valjevu dobila je dva miliona dinara.

 

Ministarstvo pravde je 26. februara 2018. godine raspisalo treći Javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, sa ciljem izbora projekata od javnog interesa (zdravstvo, kultura, prosveta, humanitarni rad i slično).

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 14 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 22 sati 9 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 5 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...