Registracija Prijava preko FB
Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
23.11.2018, 09:52

Ministarka Kuburović ne dolazi danas u Valjevo

č: | fb:

Odlaže se poseta ministarke Nele Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu, obavestila je medije Služba za informisanje Ministarstva pravde.

 

"Obaveštavamo vas da se zbog neplaniranih obaveza ministarske pravde Nele Kuburović odlaže obilazak Tehničke škole u Valjevu, koju je ministarka pravde Nela Kuburović, zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Markom Milenkovićem i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem, trebala da obiđe u petak, 23. novembra 2018. godine. Predstavnici medija biće blagovremeno obavešteni o novom terminu posete ministarke Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu", navodi se u obaveštenju.

  

Projekat Tehničke škole "Zakorači sigurno" - proveri svoja znanja i veštine na najsavremenijoj opremi, ostavi trag iza sebe, jedan je od 130 projekata koji su ove godine finansirani sredstvima dobijenim po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja (oportunitet).

 

Za opremanje kabineta za izradu maturskih praktničnih radova i kabineta za izvođenje redovne nastave, Tehnička škola u Valjevu dobila je dva miliona dinara.

 

Ministarstvo pravde je 26. februara 2018. godine raspisalo treći Javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, sa ciljem izbora projekata od javnog interesa (zdravstvo, kultura, prosveta, humanitarni rad i slično).

Aktuelno

Novogodišnji paketići za decu
Klub ljubitelja BMW poklonio paketiće deci Udruženja "Zagrljaj" Pre 4 minuta

Nismo sami

Članovi Kluba ljubitelja BMW Valjevo poklonili su 30 novogodišnjih paketića deci Udruženja "Zagrljaj". Srećni, aplauzom i povicima bravo, dočekali su svoje prijatelje koji su ih nakon druženja...

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 1 sati 48 minuta

Ringe ringe raja...

"Lopov počinje tako što predstavlja da laž liči na istinu, a završava time što istina liči na laž", Balzak....

Dnevnik Diane Budisavljević (foto: )
Valjevske filmske susrete otvara Pre 21 sati 54 minuta

Dnevnik Diane Budisavljević

Dnevnik Diane Budisavljević, rediteljke Dane Budisavljević otvoriće šeste Valjevske filmske susrete. Film će biti prikazan na svečanom otvaranju u Centru za kulturu 12. decembra u 20 časova.