Registracija Prijava preko FB
Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
23.11.2018, 09:52

Ministarka Kuburović ne dolazi danas u Valjevo

č: | fb:

Odlaže se poseta ministarke Nele Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu, obavestila je medije Služba za informisanje Ministarstva pravde.

 

"Obaveštavamo vas da se zbog neplaniranih obaveza ministarske pravde Nele Kuburović odlaže obilazak Tehničke škole u Valjevu, koju je ministarka pravde Nela Kuburović, zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Markom Milenkovićem i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem, trebala da obiđe u petak, 23. novembra 2018. godine. Predstavnici medija biće blagovremeno obavešteni o novom terminu posete ministarke Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu", navodi se u obaveštenju.

  

Projekat Tehničke škole "Zakorači sigurno" - proveri svoja znanja i veštine na najsavremenijoj opremi, ostavi trag iza sebe, jedan je od 130 projekata koji su ove godine finansirani sredstvima dobijenim po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja (oportunitet).

 

Za opremanje kabineta za izradu maturskih praktničnih radova i kabineta za izvođenje redovne nastave, Tehnička škola u Valjevu dobila je dva miliona dinara.

 

Ministarstvo pravde je 26. februara 2018. godine raspisalo treći Javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, sa ciljem izbora projekata od javnog interesa (zdravstvo, kultura, prosveta, humanitarni rad i slično).

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu 18.10.2019

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 8 komentara

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije 18.10.2019

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...