Registracija Prijava preko FB
Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Tehnička škola (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
23.11.2018, 09:52

Ministarka Kuburović ne dolazi danas u Valjevo

č: | fb:

Odlaže se poseta ministarke Nele Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu, obavestila je medije Služba za informisanje Ministarstva pravde.

 

"Obaveštavamo vas da se zbog neplaniranih obaveza ministarske pravde Nele Kuburović odlaže obilazak Tehničke škole u Valjevu, koju je ministarka pravde Nela Kuburović, zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Markom Milenkovićem i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem, trebala da obiđe u petak, 23. novembra 2018. godine. Predstavnici medija biće blagovremeno obavešteni o novom terminu posete ministarke Kuburović Tehničkoj školi u Valjevu", navodi se u obaveštenju.

  

Projekat Tehničke škole "Zakorači sigurno" - proveri svoja znanja i veštine na najsavremenijoj opremi, ostavi trag iza sebe, jedan je od 130 projekata koji su ove godine finansirani sredstvima dobijenim po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja (oportunitet).

 

Za opremanje kabineta za izradu maturskih praktničnih radova i kabineta za izvođenje redovne nastave, Tehnička škola u Valjevu dobila je dva miliona dinara.

 

Ministarstvo pravde je 26. februara 2018. godine raspisalo treći Javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, sa ciljem izbora projekata od javnog interesa (zdravstvo, kultura, prosveta, humanitarni rad i slično).

Aktuelno

Saobraćajka u Popučkama (foto: Kolubarske.rs)
U selu Popučke Pre 17 sati 56 minuta

Dve osobe poginule u direktnom sudaru vozila

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 časova na magistralnom putu Valjevo – Beograd u selu Popučke.

Zdravstveni radnici kovid ambulante (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 19 sati 44 minuta

Heroji imaju ime, ako su heroji...

Danima slušamo kako su medicinski radnici koji su se borili sa epidemijom, "naši heroji". Što je sasvim u redu, pod uslovom da su više heroji, nego naši. Ili da bi ih herojima smatrali i drugde,...  · 4 komentara

Zgrada u Novom naselju  (foto: Đorđe Đoković)
Ministar Ivica Dačić uručio danas u Valjevu 24.05.2020

Ključevi stanova za 20 izbegličkih porodica

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić danas je svečano uručio ključeve stanova za 20 izbegličkih porodica u zgradi u Novom naselju. "Dugo smo čekali ovaj stan. Ovo je za moju, ali i ostale...  · 6 komentara