21.05.2014, 10:15

Sanira se stanje u Krušik Plastici

č: | fb:

Zaposleni, saradnici iz valjevskog Gorenja, mladi iz Osečine otklanjaju posledice poplava u Krušik Plastici. Fabrički krug, mašine, alati, sirovine, rezervni delovi i repromaterijal posle povlačenja Jadra ostali su u mulju, dok je bujica odnela gotove proizvode (cevi, rezervoare, ambalažu) iz skladišta i sa otvorenog prostora.

Neizvesno je, međutim, kada će proizvodnja, i u kom obimu, biti nastavljena. Direktor Zoran Urošević zatražio je pomoć državnih organa kroz reprogram obaveza te firme u restrukturiranju posle dve neuspešne privatizacije. „Lokalna samouprava trebalo bi da Plastiku oslobodi opštinskih taksi, dobavljači da produže rokove plaćanja, a kupci da hitno plate preuzetu robu“, kaže Urošević.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 23 sati 26 minuta

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...

Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014 Valjevo)
Na Državnom prvenstvu Pre 23 sati 25 minuta

Šest medalja za karatiste Karate kluba 014 Valjevo

Na Državnom prvenstvu za poletarce, nade i pionire u karateu, koje je održano u Mladenovcu, valjevski mladi karatisti osvojili su šest odličja. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa osam takmičara.