Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
15.12.2018, 16:28

Sneg u Valjevu pada skoro 36 časova

č: | fb:

Sneg u Valjevu, sa kraćim prekidima, pada skoro 36 časova. Visina belog pokrivača je 22 centimetra, a temperatura u 17 časova je iznosila -1 stepen.

 

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) najviše snega ima u Novom Sadu 34 centimetara, u Zrenjaninu visina snega je 32 centimetra, koliko je i na Kopaoniku, u Loznici visina snega je 25, dok u Beogradu snega ima oko 18 centimetara. Najmanje snega ima u Kuršumliji i Ćupriji oko četiri centimetra.

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

 

Meteorolozi najavljuju da će padavina biti do srede, dok će temperature biti u minusu. Minimalna temperatura u nedelju će biti -12, dok će maksimalna iznositi -2 stepena, u utorak minimalna -5, maksimalna dnevna -1 stepen.

 

Saobraćaj na valjevskim ulicama odvija se bez većih problema. Ove večeri centralnim gradskim saobraćajnicama nekoliko puta je prošlo vozilo za čišćenje snega. 

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

 

Posao zimskog održavanja gradskih ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva dobilo je Građevinsko preduzeće "Ingrap-omni". 

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 53 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara