Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Sneg u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
15.12.2018, 16:28

Sneg u Valjevu pada skoro 36 časova

č: | fb:

Sneg u Valjevu, sa kraćim prekidima, pada skoro 36 časova. Visina belog pokrivača je 22 centimetra, a temperatura u 17 časova je iznosila -1 stepen.

 

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) najviše snega ima u Novom Sadu 34 centimetara, u Zrenjaninu visina snega je 32 centimetra, koliko je i na Kopaoniku, u Loznici visina snega je 25, dok u Beogradu snega ima oko 18 centimetara. Najmanje snega ima u Kuršumliji i Ćupriji oko četiri centimetra.

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

 

Meteorolozi najavljuju da će padavina biti do srede, dok će temperature biti u minusu. Minimalna temperatura u nedelju će biti -12, dok će maksimalna iznositi -2 stepena, u utorak minimalna -5, maksimalna dnevna -1 stepen.

 

Saobraćaj na valjevskim ulicama odvija se bez većih problema. Ove večeri centralnim gradskim saobraćajnicama nekoliko puta je prošlo vozilo za čišćenje snega. 

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

Sneg u Valjevu

Sneg u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

 

Posao zimskog održavanja gradskih ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva dobilo je Građevinsko preduzeće "Ingrap-omni". 

 

Aktuelno

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 19 sati 26 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara

Zdanje na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
U zdanju na Desankinom vencu Pre 23 sati 50 minuta

Gradska kuća za posebne prilike

Zdanje na Desankinom vencu biće adaptirano i rekonstruisano u Gradsku kuću, odlučili su odbornici Skupštine grada. Osim za potrebe organa Grada, prostor bi se koristio za protokolarne prijeme,...  · 4 komentara