Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
29.12.2018, 08:58

Uhapšeni zbog provala, krađe novca i zlata

č: | fb:

Valjevska policija, u saradnji sa Višim javnim tužalištvom, rasvetlila je osam krivičnih dela - šest teških krađa, jednu krađu i razbojništvo i uhapsili osam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile ova krivična dela.

 

Uhapšeni su V. D. (1981), S. B. (1992), S. B. (1978), S. M. (1969), M. L. (1965), S. D. (1977), F. F. (1988) iz Lajkovca i S. B. (1995) iz Uba.

 

Sumnja se da su oni, od januara do decembra ove godine, na području Valjeva, Lajkovca i Uba, nasilno otvarali prozore i balkonska vrata na kućama i iz njih ukrali zlatan nakit, novac, kao i dve lovačke puške, dva pištolja i vazdušnu pušku.

 

Takođe, oni se terete da su, 17.oktobra, u toku noći, maskirani nasilno ušli u porodičnu kuću u Lajkovcu, pretili ukućanima i maltetirali ih, a potom ukrali zlatan nakit i novac.

 

Vrednost ukradenih predmeta procenjuje sa na oko 14 miliona dinara.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 14 sati 59 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 36 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara