Kuća istraživača (foto: Đorđe Đoković)
Kuća istraživača (foto: Đorđe Đoković)
29.12.2018, 09:11

Valjevski mladi naučnici otvoreno o svemu

č: | fb:

Društvo istraživača "Vladimir Mandić Manda" povodom 45. rođendana Astronomske grupe organizuje tribinu "Valjevski mladi naučnici otvoreno o svemu" u subotu 29. decembra u 18 časova u Istraživačkoj kući.

 

Na tribini će učestvovati dr Ivan Milić, astronom u SAD, dr Danilo Đokić, fizičar u Švajcarskoj i Srbijim I dr Slobodan Milovanović, matematičar u Švedskoj. Razgovor vodi Nikola Božić, programski direktor Istraživačke stanice Petnica.

 

Razgovaraće se o tome čime se ovi mladi Valjevci bave u nauci, šta ih inspiriše, kako su interesovanja započela i kako je Valjevo pomoglo tome, ali i o tome koliko se vraćaju u Valjevo i kako mogu da pomognu Valjevu danas.

 

Ovaj razgovor je uvodni događaj u veliki Jubilej 50 godina Društva istraživača „Vladimir Mandić Manda“ koji se obeležava tokom 2019. godine.

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 4 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara