Karađorđeva, 10. januar oko 23h (foto: Đorđe Đoković)
Karađorđeva, 10. januar oko 23h (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2019, 09:34

Sneg u Valjevu pada 39 časova

č: | fb:

Sneg u Valjevu pada 39 časova. Visina belog pokrivača je 20 centimetra, a temperatura u 10 časova je iznosila -1 stepen. U valjevskoj meteorološkoj stanici kažu da je sneg počeo da pada 9. januara u 19.10 časova i sa promenlivim intenzitetom pada bez prekida.

 

Saobraćaj na valjevskim ulicama odvija se bez većih problema. Putari kažu da su prohodne sve ulice prvog i drugog prioriteta koje su u programu zimskog održavanja, dok će ostale saobraćanice čistiti tek nakon prestanka padavina i to po pozivu sugrađana i nakon što se očiste ulice prvog i drugog prioriteta.

 

Građani se mogu javiti na telefon 014  315  01 46 do 15.30 časova,  a nakon toga na telefon 014  352 08 63  dežurne službe GP "Ingrap-omni", koje je dobilo na tenderu posao zimskog održavanja gradskih ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva, kao i saobraćajnica na Divčibarama.

Most na Gradcu, 10. januar oko 23h

Most na Gradcu, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Knez Mihajlova, 10. januar oko 23h

Knez Mihajlova, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Park preko puta Doma kulture

Park preko puta Doma kulture (Foto: Đorđe Đoković)

Most na Kolubari, 10. januar oko 23h

Most na Kolubari, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Vuka Karadžića, 10. januar oko 23h

Vuka Karadžića, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Čika Ljubina kod muzeja, 10. januar oko 23h

Čika Ljubina kod muzeja, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

Karađorđeva, 10. januar oko 23h

Karađorđeva, 10. januar oko 23h (Foto: Đorđe Đoković)

U svim krajevima Srbije, osim Vojvodine, nove snežne padavine dodatno su otežale zimske uslove vožnje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

 

Snega na kolovozima do pet centimetara ima na putevima prvog prioriteta na teritoriji Bačke, Novog Sada, Rume, Zrenjanina, Pančeva, Valjeva, Mačve, Кolubare, Beograda, Požarevca, Кragujevca, Кruševca, Užica, Požege, Čačka, Zaječara, Niša i Vranja.

 

Danas će biti oblačno vreme, ujutru i pre podne povremeno će padati slab sneg, a tokom noći se očekuje delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus tri, a najviša dnevna oko minus jedan stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 3 sati 7 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 3 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 17 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 3 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara