Grb Grada (foto: Đorđe Đoković)
Grb Grada (foto: Đorđe Đoković)
15.01.2019, 13:24

Imenovana Komisija za godišnje nagrade Grada

č: | fb:

Predsednik Komisije za dodelu godišnje nagrade grada Valjeva je dr Ljubomir Pavić (SPS), a njegova zamenica je odbornica Gorica Selaković (SNS). 

 

Nakon što je prethodnoj istekao dvogodišnji mandat, Skupština grada je imenovala novu Komisiju od 11 članova na mandat od dve godine, među kojima je osam članova iz prethodne Komisije.

 

Pored dr Ljubomira Pavića, koji je na mestu predsednika Komisije zamenio dr Zorana Živkovića, aktuelnog zamenika gradonačelnika, i Gorice Selaković, koja je bila zamenica i prethodnom predsedniku, u Komisiji su još Viktor Mićić, odbornik, Vigor Majić, direktor IS Petnica, Milan Gajić, direktor Poljoprivredne škole, dr Zoran Jokić, dr Željka Marić, profesor fizičkog vaspitanja u penziji Milan Korać i Đorđe Jovančić, zaposlen u Gradskoj upravi.

 

Novi članovi Komisije za dodelu godišnje nagrade grada Valjeva su advokati Miloš Cvejić i Saša Drajić, koji su zamenili dr Sašu Žunjića i profesora VIPOS-a dr Slobodana Nenadovića, koji je u Komisiju imenovan prošle godine umesto profesora VIPOS-a Branka Matića, koji je razrešen pre isteka dvogodišnjeg mandata.

 

Mandat članova Komisije traje dve godine, a njihov zadatak je da sačine obaveštenje o uslovima za dodelu nagrada i utvrdi predlog odluke o dodeljivanju nagrade za dela po oblastima predviđenim Odlukom o nagradi Grada Valjeva.

 

Najviše priznanje Valjeva dodeljuje se svake godine povodom Dana grada 20. marta. Od pre dve godine priznanje se dodeljuje za 14 oblasti.

 

Obaveštenje za godišnju nagradu grada Valjeva, koja će biti dodeljena pojedincima, grupama ili kolektivima za izuzetne rezultate ostvarene u različitim oblastima, prošle godine je na gradskom sajtu objavljeno 23. januara, a rok za podnošenje predloga bio je 9. februar.

 

 

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 20 sati 12 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 20 sati 13 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara