Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
06.02.2019, 10:04

Besplatno kupanje za đake i studente

č: | fb:

Osnovci, srednjoškolci i studenti iz Valjeva moći će besplatno da koriste zatvoreni bazen u SRC Petnica za vreme zimskog raspusta do 17. februara, odlučio je Upravni odbor UFK Valis, koja gazduje petničkim bazenima.

 

"Osim što je na ovaj način mladima omogućeno besplatno korišćenje bazena, cilj nam je da podstaknemo decu, đake i studente da se bave nekom fizičkom aktivnošću", rekao je direktor Valisa Aleksandar Mijailović.

 

Bazen će moći da koriste od ponedeljka do petka u vremenu od 15 do 18 časova, a vikendom od 12 do 18 časova, a na ulazu je potrebno pokazati đačku knjižicu ili indeks.  

 

Pored besplatnog kupanja za đake i studente, UO Valisa je odlučio da "pojeftini ulaz za građane", tako da će ulaznica za zatvoreni bazen umesto dosadašnjih 250 koštati 150 dinara.

 

Direktor Valisa je podsetio da se od decembra balon u Petnici greje na prirodni komprimovani gas, koji je 40 odsto jeftiniji od propana, koji je ranije korišćen.

 

"Komprimovani prirodni gas, osim što je jeftiniji, dosta je i bezbedniji. Za njegovo korišćenje lakše se dobijaju protivpožarne dozvole i nema potrebe za osiguranjem bezbednog skladištenja. Zadržali smo osnovnu opremu, a umesto da gas čuvamo u velikim cisternama, dovozimo ga, ali češće, u baterijama od 12 boca", objasnio je direktor Valisa Aleksandar Mijailović.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 22 sati 52 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 22 sati 53 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje 17.04.2024

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara