Registracija Prijava preko FB
Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
07.02.2019, 10:30

"Humanitarni spust za valjevsko porodilište"

č: | fb:

Revijalna trka humanitarnog karaktera u vožnji paralelnog slaloma održaće se u petak 22. februara na ski stazi Crni vrh na Divčibarama. Start trke predviđen je za 11 časova.

 

Ovo je prva trka koja će se održati na stazi Crni vrh u organizaciji Divčibare Ski Resorta i Skijaškog saveza Srbije, a sredstva prikupljena od startnine biće uplaćena Udruženju "Rodi se na lepom mestu" za obnovu i modernizaciju odeljenja ginekologije i porodilišta Opšte bolnice u Valjevu.

 

Učesnici trke paralelno će voziti slalom u dužini od 300 metara, a oni koji ostvare bolje vreme prolaze dalje. Najbržim takmičarima u muškoj i ženskoj konkurenciji sleduju diplome, medalje za prva tri mesta i pehar za osvojeno prvo mesto na trci.

 

Pravo učešća na trci imaju svi koji se prijave i uplate startninu u iznosu od 3.000 do 10.000 dinara. Za učešće (ime, prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona) možete se pšrijaviti na mejl [email protected]

 

Novac za učešće u humanitarnoj trci može se uplatiti na sam dan trke (22. februar) na mestu održavanja trke do 10 časova ili dan uoči trke sa naznakom "Humanitarni spust za valjevsko porodilište" - uplatom na račun udruženja "Rodi se na lepom mestu" Raiffeisenbanka, broj:

 

Dinarski račun: 265691031000090794

Devizni račun: RS35265100000021220159

 

"Učestvujte u humanitarnoj trci i na taj način pomognete da bebe i mame i pre odlaska iz bolnice borave na lepom mestu", poziva organizator Divčibare Ski Resort i poručuje:

Skijaj na lepom mestu – Učestvuj u trci!

Rodi se na lepom mestu – Podrži akciju!

Aktuelno

Autobusi na miting SNS u Beograd (foto: Đorđe Đoković)
Dvadesetak autobusa krenulo ka Beogradu 19.04.2019

Valjevski naprednjaci otputovali na miting

Na miting Srpske napredne stranke, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas je iz Valjeva ka Beogradu krenulo dvadesetak autobusa. Jutros su u parku, koji se nalazi pored parkinga, ispisani...  · 16 komentara