Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
18.02.2019, 11:34

Uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je S. Ž. (21) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je on 13. februara u ugostiteljskom objektu, tokom jedne proslave, skakao gostu po povređenoj ugipsanoj nozi, kao i da je gađao flašom organizatora i dvadesetdvogodišnju devojku.

 

"On je takođe, kako se sumnja, nakon što je napustio lokal, pokušao da se vrati, ali ga je sprečio organizator proslave koga je, tom prilikom, udario pesnicom u glavu i naneo mu lake telesne povrede. Osumnjičeni se tereti da je potom, iste noći, nakon kraće verbalne rasprave, udario pesnicom i nogom u glavu tridesettrogodišnjeg muškarca, nanevši mu teške telesne povrede zbog kojih je zadržan na daljem lečenju u Opštoj bolnici u Valjevu. Sumnja se da je on udario u glavu i lakše povredio i muškarca (36) koji je bio u društvu tridesettrogodišnjaka", navodi se u saopštenju.

 

Osumnjičenom je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova. Nakon saslušanja, na predlog tužioca, osumnjičenom je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 13 sati 10 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 16 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara