Registracija Prijava preko FB
Čestitke za 8. mart gimnazijalaca
Čestitke za 8. mart gimnazijalaca
07.03.2019, 13:29

Gimnazijalci prodaju čestitke, a novac ide za porodilište

č: | fb:

U susret Međunarodnom danu žena, 8. martu, mladi Valjevci su i ovoga puta pokazali svoju humanost! Šestoro učenika Valjevske gimnazije je došlo na ideju da bi mogli da pomognu u prikupljanju novca za obnovu ginekologije i porodilišta i priključe se humanitarnoj akciji "Rodi se na lepom mestu".

 

Aleksa Gojković, Marina Gajić, Andrijana Matić, Tereza Bajić, Nikola Radojičić i Tamara Ristanović su osmislili lepu i kreativnu akciju, uz puno mašte, malo volje i truda učinili pravi gest humanosti! Oni su napravili čestitke koje prodaju uoči 8. marta, a sav prihod će uplatiti Udruženju "Rodi se na lepom mestu", koje je prošle godine pokrenulo kampanju za prikupljanje sredstava za opremanje ginekološko – akušerskog odeljenja Opšte bolnice u Valjevu.

 

"I ovaj put, mladi su pokazali visok stepen humanosti i svesti da naše malo može biti veliko kada se uključi puno ljudi! Krug prijatelja ove humane akcije se svakog dana širi i srećni smo što pored uglednih ljudi, privrednika, ljudi svih profesija, sve je više mladih iz našeg grada u ovoj našoj zajedničkoj porodici! Zahvaljujemo im se od srca", saopštili su iz Udruženja "Rodi se na lepom mestu".

Čestitke za 8. mart gimnazijalaca

Čestitke za 8. mart gimnazijalaca

 

Zainteresovani, ukoliko žele da pomognu u opremanju odeljenja ginekologije, to mogu da učine uplatom na račun Udruženja "Rodi se na lepom mestu" na dinarski račun: 265691031000090794 ili devizni račun: RS35265100000021220159.

Aktuelno

Bombardovana zgrada SUP-a (foto: Revija Kolubara)
Bombardovanje Pre 4 sati 28 minuta

Dve decenije od NATO agresije

NATO agresija na Srbiju, odnosno tadašnju SRJ, počela je na današnji dan pre 20 godina. Za 78 dana poginulo je između 1.200 i 2.500 ljudi. Prve NATO bombe na Valjevo su bačene 14. aprila 1999....

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona
Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona", sedmi put Pre 1 dan 1 sati

"Ne smemo stati i ne smemo se prebrojavati"

"Zbog istine, slobode, pravde, poštovanja zakona, budućnosti, ne smemo stati i ne smemo se prebrojavati, jer u ovom trenutku je najmanje važno koliko nas ima, važno je da smo zajedno", poručila je...  · 1 komentar