Registracija Prijava preko FB
Policajac poklanja karanfil (foto: PU Valjevo)
Policajac poklanja karanfil (foto: PU Valjevo)
08.03.2019, 12:59

Policajci sugrađankama poklonili karanfil

č: | fb:

Saobraćajna policija danas je Valjevkama za volanom priredila iznenađenje povodom 8. marta Dana žena. Prva pomisao bila je – prekršaj, ispostavilo se – čestitka i cvet.  

 

Policajci su u Karađorđevoj ulici u centru grada zaustavljali automobile koje su vozile žene i uz osmeh im čestitali Dan žena i poklonili karanfil, kao mali znak pažnje.

 

Među ženama koje su zaustavljene ovog prepodneva bila sam i ja. Prva pomisao je bila da je u pitanju kontrola saobraćaja, mada mi je bilo čudno to što su policajci u isto vreme zaustavili nekoliko vozila. Tek kada sam videla policajca koji sa karanfilom prilazi mom automobilu, shvatila sam da je u pitanju osmomartovski gest prema sugrađankama.

Aktuelno

Bombardovana zgrada SUP-a (foto: Revija Kolubara)
Bombardovanje Pre 4 sati 20 minuta

Dve decenije od NATO agresije

NATO agresija na Srbiju, odnosno tadašnju SRJ, počela je na današnji dan pre 20 godina. Za 78 dana poginulo je između 1.200 i 2.500 ljudi. Prve NATO bombe na Valjevo su bačene 14. aprila 1999....

Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona
Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona", sedmi put Pre 1 dan 1 sati

"Ne smemo stati i ne smemo se prebrojavati"

"Zbog istine, slobode, pravde, poštovanja zakona, budućnosti, ne smemo stati i ne smemo se prebrojavati, jer u ovom trenutku je najmanje važno koliko nas ima, važno je da smo zajedno", poručila je...  · 1 komentar