Policajac poklanja karanfil (foto: PU Valjevo)
Policajac poklanja karanfil (foto: PU Valjevo)
08.03.2019, 12:59

Policajci sugrađankama poklonili karanfil

č: | fb:

Saobraćajna policija danas je Valjevkama za volanom priredila iznenađenje povodom 8. marta Dana žena. Prva pomisao bila je – prekršaj, ispostavilo se – čestitka i cvet.  

 

Policajci su u Karađorđevoj ulici u centru grada zaustavljali automobile koje su vozile žene i uz osmeh im čestitali Dan žena i poklonili karanfil, kao mali znak pažnje.

 

Među ženama koje su zaustavljene ovog prepodneva bila sam i ja. Prva pomisao je bila da je u pitanju kontrola saobraćaja, mada mi je bilo čudno to što su policajci u isto vreme zaustavili nekoliko vozila. Tek kada sam videla policajca koji sa karanfilom prilazi mom automobilu, shvatila sam da je u pitanju osmomartovski gest prema sugrađankama.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 44 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 21 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara