Registracija Prijava preko FB
Policajac poklanja karanfil (foto: PU Valjevo)
Policajac poklanja karanfil (foto: PU Valjevo)
08.03.2019, 12:59

Policajci sugrađankama poklonili karanfil

č: | fb:

Saobraćajna policija danas je Valjevkama za volanom priredila iznenađenje povodom 8. marta Dana žena. Prva pomisao bila je – prekršaj, ispostavilo se – čestitka i cvet.  

 

Policajci su u Karađorđevoj ulici u centru grada zaustavljali automobile koje su vozile žene i uz osmeh im čestitali Dan žena i poklonili karanfil, kao mali znak pažnje.

 

Među ženama koje su zaustavljene ovog prepodneva bila sam i ja. Prva pomisao je bila da je u pitanju kontrola saobraćaja, mada mi je bilo čudno to što su policajci u isto vreme zaustavili nekoliko vozila. Tek kada sam videla policajca koji sa karanfilom prilazi mom automobilu, shvatila sam da je u pitanju osmomartovski gest prema sugrađankama.

Aktuelno

Emanuel Makron i Aleksandar Vučić (foto: skrinšot)
Trupni portret Pre 8 sati 11 minuta

Veličačačanstveni doček Makrona

Poseta Makrona, a kako bi drugačije, je bila veličačačanstvena. Još jedan pre'stava, u kojoj je Vučić jedini pobednik. Makron, "divni narod", nesrećeni Miki, Kosovo i Evropa, su tek epizodisti....  · 1 komentar

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 11 sati 15 minuta

NUNS: Podrška Dariji Ranković

Nezavisno udruženje novinara Srbije poziva nadležne institucije da preduzmu neophodne radnje kako bi zaštitili Dariju Ranković, urednicu portala Kolubarske i našu članicu, od pritisaka i progona...