Registracija Prijava preko FB
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
10.03.2019, 11:37

Na stazi Crni vrh za 70 dana preko 10.000 skijaša

č: | fb:

Ski sezona na stazi Crni vrh na Divčibarama, koja je počela 29. decembra prošle godine, završena je u petak 8. marta, saopšteno je iz firme koja gazduje skijalištem Divčibare Ski Resort.

 

Na stazi Crni vrh za 70 dana, koliko je trajala sezona na stazi je bilo više od 10.000 skijaša i bordera, što je za 50 posto više od prošle sezone. Po broju prodatih karata ovo je najuspešnija sezona od kada je Divčibare Ski Resort preuzelo u zakup skijalište od grada Valjeva 2016. godine.

 

Najveći broj posetilaca ovom skijalištu bio je iz Beograda, Novog  Sada i Valjeva, slede Šabac, Loznica i Obrenovac, a zatim Lazarevac, Požega, Čačak i Gornji Milanovac.

 

Ove godine održana je prva trka u organizaciji Divčibare Ski Resorta – Humanitarna trka u vožnji paralelnog slaloma. U toku ski sezone obezbeđeno je besplatno skijanje, ski škola i oprema za učenike više valjevskih srednjih škola, podeljeno je 140 beslplatnih ski karata putem društvenih mreža za skijanje ponedeljkom. Na stazi su radili: škola skijanja, ski rental i ski kafić, a svakog vikenda, kada je vreme dozvoljavalo, organizovane su ski žurke.

Ski kafić i DJ na ski stazi

Ski kafić i DJ na ski stazi (Foto: Kolubarske.rs)

Iz Divčibare Ski Resorta zahvaljuju svima koji su dolaskom, interesovanjem, komentarima i sugestijama ukazali poverenje i na taj način podržali privatnu inicijativu i trud koji ova firma ulaže da skijalište Crni vrh iz godine u godinu bude sve atraktivnije i bolje.

Aktuelno

Građani i policija ispred kafe restorana (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 16.09.2019

Srbija je i ovde odbranjena. Koja ili kakva?

Prođe, "bez žrtava u ljudstvu i materijalu", pokušaj "parade ponosa". Spreči je "nekoliko stotina mladih", u organizaciji ovdašnjih "četnika!". Stavimo prst u dupe (stavljanje na čelo odavno ne...  · 11 komentara

Počeli radovi na putu Kamenitovac-Mratišić (foto: Kolubarske.rs)
Dva dana pre najavljenog roka 16.09.2019

Počela rekonstrukcija puta Kamenitovac-Mratišić

Počeli su radovi na rekonstrukciji puta Kamenitovac-Mratišić, deonici koja je bila pod višednevnom blokadom za teretni saobraćaj. Odblokrana je nakon obećanja da će radovi početi najkasnije 15....  · 4 komentara