Registracija Prijava preko FB
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
10.03.2019, 11:37

Na stazi Crni vrh za 70 dana preko 10.000 skijaša

č: | fb:

Ski sezona na stazi Crni vrh na Divčibarama, koja je počela 29. decembra prošle godine, završena je u petak 8. marta, saopšteno je iz firme koja gazduje skijalištem Divčibare Ski Resort.

 

Na stazi Crni vrh za 70 dana, koliko je trajala sezona na stazi je bilo više od 10.000 skijaša i bordera, što je za 50 posto više od prošle sezone. Po broju prodatih karata ovo je najuspešnija sezona od kada je Divčibare Ski Resort preuzelo u zakup skijalište od grada Valjeva 2016. godine.

 

Najveći broj posetilaca ovom skijalištu bio je iz Beograda, Novog  Sada i Valjeva, slede Šabac, Loznica i Obrenovac, a zatim Lazarevac, Požega, Čačak i Gornji Milanovac.

 

Ove godine održana je prva trka u organizaciji Divčibare Ski Resorta – Humanitarna trka u vožnji paralelnog slaloma. U toku ski sezone obezbeđeno je besplatno skijanje, ski škola i oprema za učenike više valjevskih srednjih škola, podeljeno je 140 beslplatnih ski karata putem društvenih mreža za skijanje ponedeljkom. Na stazi su radili: škola skijanja, ski rental i ski kafić, a svakog vikenda, kada je vreme dozvoljavalo, organizovane su ski žurke.

Ski kafić i DJ na ski stazi

Ski kafić i DJ na ski stazi (Foto: Kolubarske.rs)

Iz Divčibare Ski Resorta zahvaljuju svima koji su dolaskom, interesovanjem, komentarima i sugestijama ukazali poverenje i na taj način podržali privatnu inicijativu i trud koji ova firma ulaže da skijalište Crni vrh iz godine u godinu bude sve atraktivnije i bolje.

Aktuelno

Plakat (foto: )
U valjevskoj muzičkoj školi Pre 21 sati 56 minuta

Koncert Gudača sv. Đorđa

Proslava Dana valjevske muzičke škole završava se koncertom jednog od najpoznatijih srpskih orkestara "Gudača sv. Đorđa" u subotu, 25. maja sa početkom u 20 časova.

Maturanti Valjevske gimnazije (arhiva 2014.) (foto: Đorđe Đoković)
Iz redakcije Pre 21 sati 57 minuta

Maturanti Valjevske gimnazije - primer zrelosti

Velika matura smatra se svojevrsnim ispitom zrelosti i propusnicom za ulazak u svet odraslih, punopravnih članova društva.   Kao i svako životno doba i ovo pruža uživanje određenih prava,...

Milosav Tešić i Milovan Danojlić (foto: Duška Terzić)
I ovog maja u crkvi na Kamalju Pre 21 sati 56 minuta

Susret sa pesnikom

"Hvala Vam Milovane i Milosave, MILO nam je da vas imamo!", poručili su ljiški srednjoškolci i osnovnoškolci Milovanu Danojliću i Milosavu Tešiću u okviru programa Susret sa pesnikom.