Registracija Prijava preko FB
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
10.03.2019, 11:37

Na stazi Crni vrh za 70 dana preko 10.000 skijaša

č: | fb:

Ski sezona na stazi Crni vrh na Divčibarama, koja je počela 29. decembra prošle godine, završena je u petak 8. marta, saopšteno je iz firme koja gazduje skijalištem Divčibare Ski Resort.

 

Na stazi Crni vrh za 70 dana, koliko je trajala sezona na stazi je bilo više od 10.000 skijaša i bordera, što je za 50 posto više od prošle sezone. Po broju prodatih karata ovo je najuspešnija sezona od kada je Divčibare Ski Resort preuzelo u zakup skijalište od grada Valjeva 2016. godine.

 

Najveći broj posetilaca ovom skijalištu bio je iz Beograda, Novog  Sada i Valjeva, slede Šabac, Loznica i Obrenovac, a zatim Lazarevac, Požega, Čačak i Gornji Milanovac.

 

Ove godine održana je prva trka u organizaciji Divčibare Ski Resorta – Humanitarna trka u vožnji paralelnog slaloma. U toku ski sezone obezbeđeno je besplatno skijanje, ski škola i oprema za učenike više valjevskih srednjih škola, podeljeno je 140 beslplatnih ski karata putem društvenih mreža za skijanje ponedeljkom. Na stazi su radili: škola skijanja, ski rental i ski kafić, a svakog vikenda, kada je vreme dozvoljavalo, organizovane su ski žurke.

Ski kafić i DJ na ski stazi

Ski kafić i DJ na ski stazi (Foto: Kolubarske.rs)

Iz Divčibare Ski Resorta zahvaljuju svima koji su dolaskom, interesovanjem, komentarima i sugestijama ukazali poverenje i na taj način podržali privatnu inicijativu i trud koji ova firma ulaže da skijalište Crni vrh iz godine u godinu bude sve atraktivnije i bolje.

Aktuelno

Kamere (foto: Kolubarske.rs)
Podeljeno 7,3 miliona dinara za informisanje Pre 2 sati 31 minuta

Iz budžeta Valjeva skoro polovina novca za projekte van Valjeva

Iz budžeta Valjeva za 21 projekat u oblasti javnog informisanja izdvojeno je 7,3 miliona dinara. Za deset projekata van Valjeva, najviše iz Beograda i po jedan iz Niša i Šapca, i dve valjevske...

Cveće na spomenik pilotu Milenku Pavloviću  (foto: Đorđe Đoković)
Polaganjem cveća obeležena godišnjica Pre 5 sati 38 minuta

NATO agresiju ne smemo ni zaboraviti ni oprostiti

"Taj stepen razaranja, taj stepen žrtava i taj stepen agresije na jednu zemlju i jedan narod ne smemo nikada ni zaboraviti ni oprostiti", poručeno je danas na obeležavanju dve decenije od NATO...

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 8 sati 12 minuta

Zakuni se

"Bolje ispasti budala, nego ispasti iz voza", Max Bunker....

Protest 1 od 5 miliona u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 6 sati 30 minuta

Važan je početak, ali on ima kraj...

Protestna okupljanja i "šetnje" traju dovoljno dugo da im se može i treba "gledati i u zube". Ne samo zlonamerno, kako se sa odgovarajuće strane gledalo i pre nego što je do njih došlo......