Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
28.03.2019, 12:26

Prosuo marihuanu kada ga je zaustavila policja

č: | fb:

Valjevska policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je A. M. (1994) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Policija je 93,11 grama marihuane pronašla kada je, prilikom redovne kontrole, oko ponoći, u Knez Mihailovoj ulici, zaustavila vozilo marke "golf 4" u kome se osumnjičeni nalazio na mestu suvozača. On je tada, kako se sumnja, po ulici prosuo marihuanu, upakovanu u paket koji je držao ispred sebe, a zatim pokušao da pobegne, ali ga je policija sustigla i uhapsila. 

 

Kako se navodi u saopštenju, prilikom pretresa stana policija je pronašla manju količinu marihuane, vagicu za precizno merenje i više mobilnih telefona.

 

A. M. je prilikom hapšenja gurao policijske službenike, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu u Valjevu.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan 2 sati

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...