Odbornici SNS (foto: skrinšot)
Odbornici SNS (foto: skrinšot)
12.04.2019, 20:46

Još jedan performans Srpske napredne stranke

č: | fb:

I pored toga što su na današnjoj konferenciji za novinare odbornici Srpske napredne stranke poručili da će "u ovoj Skupštini ostati do daljnjeg!", skupštinsku salu su napustili odmah nakon što su se slikali i "izjavili se za odabrane medije", i verovatno nakon što su shvatili da Skupštinu grada niko ne napada.

 

Danas su se po direktivi, poput odbornika SNS u mnogim gradovina Srbije, i odbornici SNS u Valjevu okupili u sali loklanog parlamenta "spremni da svojim telima čuvaju institucije države".

SNS - Stop nasilju

SNS - Stop nasilju (Foto: skrinšot)

 

Jednoglasno su doneli odluku da se solidarišu sa kolegama odbornicima Skupštine Beograda, kao i sa poslanicima u Skupštini Srbije u odbrani institucija, a sve to "povodom informacija o najavi mogućeg nasilja na ulicama grada Beograda, sutra kada je Savez za Srbiju zakazo proteste".

 

"Lično smo spremni da svojim telima čuvamo institucije države. Mi, kao odbornici, smo spremni da čuvamo narodnu volju u institucijama u kojima ćemo ostati. Odbornici SNS će u Valjevu ostati u ovoj Skupštini do daljnjeg!", poručili su, ali su Skupštinu, ipak, napustili.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara