Odbornici SNS (foto: skrinšot)
Odbornici SNS (foto: skrinšot)
12.04.2019, 20:46

Još jedan performans Srpske napredne stranke

č: | fb:

I pored toga što su na današnjoj konferenciji za novinare odbornici Srpske napredne stranke poručili da će "u ovoj Skupštini ostati do daljnjeg!", skupštinsku salu su napustili odmah nakon što su se slikali i "izjavili se za odabrane medije", i verovatno nakon što su shvatili da Skupštinu grada niko ne napada.

 

Danas su se po direktivi, poput odbornika SNS u mnogim gradovina Srbije, i odbornici SNS u Valjevu okupili u sali loklanog parlamenta "spremni da svojim telima čuvaju institucije države".

SNS - Stop nasilju

SNS - Stop nasilju (Foto: skrinšot)

 

Jednoglasno su doneli odluku da se solidarišu sa kolegama odbornicima Skupštine Beograda, kao i sa poslanicima u Skupštini Srbije u odbrani institucija, a sve to "povodom informacija o najavi mogućeg nasilja na ulicama grada Beograda, sutra kada je Savez za Srbiju zakazo proteste".

 

"Lično smo spremni da svojim telima čuvamo institucije države. Mi, kao odbornici, smo spremni da čuvamo narodnu volju u institucijama u kojima ćemo ostati. Odbornici SNS će u Valjevu ostati u ovoj Skupštini do daljnjeg!", poručili su, ali su Skupštinu, ipak, napustili.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 19 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 56 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara