Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona (foto: Đorđe Đoković)
19.04.2019, 08:55

U Valjevu se i dalje šeta, sugrađani nemojte odustajati

č: | fb:

Na jedanaestom protestu "Valjevo bez straha - #1 od 5 miliona" u petak, 19. aprila na Desankinom vencu od 19.30 časova govoriće poslanik Srđan Miliovojević i Konstantin Samofalov funkcioner SDS-a.  


Protestna šetnja će potom krenuti ulicama Vojvode Mišića, Pantićevom, Uzun Mirkovom, Karađorđevom do Gradskog trga.

 

"Ovo okupljanje je važno da poručimo svima da je u Valjevu ostalo građana sasvim dovoljno da potvrde da je narod u velikom broju nezadovoljan sadašnjom vlašću. Ovo okupljanje je važno i zbog svih onih građana koji su pognute glave, ucenjeni poslom, morali da krenu put Beograda na veliki miting dokazivanja i samoohrabrenja vladajuće koalicijie!

 

I ovo okupljanje i šetnja su prilika da poručimo svim našim sugrađanima da se borimo i za njihova prava, jer to su zajednička prava demokratskog sveta! A to je da svojom voljom biramo vlast, svojom voljom biramo gde ćemo ići i šta ćemo raditi, a na državi je da nam obezbedi uslove za normalan život i rad!", navode organizatori u pozivu za današnje protestno okupljanje.

 

Dodaju da će sa ovog skupa poslati nedvosmislenu poruku da oni koji su protiv vlasti, nisu neprijatelji države, fašisti, nasilnici, siledžije i kako nas sve vlast ne naziva, već obični, razočarani građani, koji polako gube sve, osim dostojanstva, jer samim tim što ćemo se u petak naći na ulicama Valjeva, dokaz je da smo sačuvali dostojanstvo. To je poruka i za one koje je muka naterala da zanemare svoje dostojanstvo, da ćemo se mi, mirnim, demokratskim putem izboriti i za njih. 

 

"Mi, građani, nismo neprijatelji i ne dozvoljavamo da nas vlast deli i zavađa. Mi smo svi u istoj poziciji, samo nam se razlikuju metode preživljavanja. Građani koji u petak, od 19. 30 dođu  na Desankin trg pokušavaju da promene sistem na dobrobit svih", navodi se u pozivu koji je upućen svim građanima Valjeva da se pridruže jedanaestoj šetnji "Valjevo bez straha".

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 13 sati 13 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 15 sati 50 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara