Pošta u Slovcu (foto: Đorđe Đoković)
Pošta u Slovcu (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2014, 11:15

Opljačkana pošta u Slovcu

č: | fb:

Danas je opljačkana pošta u Slovcu, kod Lajkovca, saznaju Kolubarske.rs. Policijski uviđaj još traje, a prema nezvaničnim saznanjima razbojnik ili više njih opljačkali su oko 350.000 dinara. Policija je pronašla automobil za koji se pretpostavlja da su se razbojnici udaljili sa lica mesta. Trenutno su tri osobe osumnjičene kao mogući izvršioci oružane pljačke.

Nedavno je opljačkano i isplatno mesto Površinskog kopa Zapadno polje RB Kolubara u Radljevu, kod Uba, kada su trojica naoružanih i maskiranih razbojnika odnela oko tri miliona dinara namenjenih isplati junske akontacije zarada zaposlenih. Za počiniocima se još traga, potvrđeno je danas Kolubarskim.rs u Višem tužilaštvu u Valjevu.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 sati 42 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...