Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
10.05.2019, 10:49

Uhapšen zbog šverca cigareta

č: | fb:

Valjevska policija zaplenila je 12.340 paklica cigareta i uhapsila M. S. (53) iz Lajkovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je prilikom pretresa kotlarnice u domaćinstvu osumnjičenog, u specijalno napravljenoj ostavi, pronašla cigarete bez akcizne markice čija se vrednost procenjuje na oko tri miliona dinara.

 

Cigarete je oduzela Poreska policija.

Zaplenjene cigarete

Zaplenjene cigarete (Foto: PU Valjevo)

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Aktuelno

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
U planu sređivanje još dva Pre 2 sati 41 minuta

Završena rekonstrukcija parkinga u centru grada

Završena je rekonstrukcija parkinga preko puta zgrade Skupštine grada, između Karađorđeve i Ulice Vuka Karadžića. U planu je sređivanje još dva parkinga u centru grada.

Razgovori pod lipom (foto: Kolubarske.rs)
"Razgovori pod lipom" o brutalnim, nasilnim, vulgarnim napadima na neistomišljenike Pre 19 sati 31 minuta

"Institucije će jednog dana proraditi"

Linč i progon, kojima su u Srbiji izloženi neistomišljenici aktuelne vlasti, su najbrutalniji, najnasilniji i najvulgarniji do sada, zaključak je "Razgovora pod lipom". Profesor Čedomr Čupić,...

Gradska kuća Lajkovac  (foto: www.lajkovac.org.rs)
Program manifestacije Dani Lajkovca 20.07.2019

Koncerti Leksington benda i Dženana Lončarevića

Najatraktivniji programi manifestacije Dani Lajkovca 2019 biće koncerti Leksington benda 29. jula i Dženana Lončarevića 30. jula. Koncerti će biti održani na platou ispred Gradske kuće od 22 sata.