Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
10.05.2019, 11:11

Uhapšen zbog sumnje da je prodavao drogu

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila Valjevca S. B. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je u njegovom dvorištu pronašla 25 grama marihuane spakovane u plastičnu kesu i limenku, vagicu za precizno merenje, mobilni telefon, dve sim kartice, manju količinu novca i spisak sa imenima osoba kojima je, kako se sumnja, prodavao marihuanu.

 

S. B. se sumnjiči da je prethodno prodao 15 grama marihuane devetnaestogodišnjem i dvadesetčetvorogodišnjem muškarcu.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Protiv devetnaestogodišnjaka i dvadesetčetvorogodišnjaka, po nalogu tužilaštva, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Aktuelno

Razgovori pod lipom (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
"Razgovori pod lipom" Pre 15 sati 49 minuta

Sezona lova na neistomišljenike

Sezoni lova na neistomišljenike koja je otvorena dolaskom na vlast Aleksandra Vučića priključuli su se i valjevski naprednjaci. O progonu neistomišljenika večeras će pod lipom od 20 časova govoriti...