Uspešni gimnazijalci i profesor (foto: www.valjevskagimnazija.edu.rs)
Uspešni gimnazijalci i profesor (foto: www.valjevskagimnazija.edu.rs)
14.05.2019, 06:58

Izuzetan uspeh učenika Valjevske gimnazije

č: | fb:

Učenici Valjevske gimnazije osvojili su deset nagrada na republičkom takmičenju "Književna olimpijada", koje je održano u Filološkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima.

 

Na ovom takmičenju učestvovalo je 11 učenika Valjevske gimnazije koji su plasman na republički nivo izborili na prethodno održanim nižim nivoima takmičenja.

 

Prvo mesto sa maksimalnih 20 bodova, osvojili su: Nemanja Grujičić III-1, Nikola Manojlović III-7 i Dinka Radosavljević III-5.

 

Drugo mesto sa 19 bodova, osvojili su: Jana Vidić I-7, Milica Višić III-2 i Ana Stanojević III-7, dok su treće mesto sa 18 bodova, osvojili: Đurđa Andrić III-6, Jovana Bošković III-3, Milica Janković I-7 i Teodora Mitrović I-3.

 

Učenici i njihovi predmetni profesori Vera Vaš, Milena Milisavljević, Danijela Golubović i Sandra Sofronić  nagrađeni su diplomama, knjigama i časopisima.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 16 sati 42 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 23 sati 39 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara