Registracija Prijava preko FB
Uspešni gimnazijalci i profesor (foto: www.valjevskagimnazija.edu.rs)
Uspešni gimnazijalci i profesor (foto: www.valjevskagimnazija.edu.rs)
14.05.2019, 06:58

Izuzetan uspeh učenika Valjevske gimnazije

č: | fb:

Učenici Valjevske gimnazije osvojili su deset nagrada na republičkom takmičenju "Književna olimpijada", koje je održano u Filološkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima.

 

Na ovom takmičenju učestvovalo je 11 učenika Valjevske gimnazije koji su plasman na republički nivo izborili na prethodno održanim nižim nivoima takmičenja.

 

Prvo mesto sa maksimalnih 20 bodova, osvojili su: Nemanja Grujičić III-1, Nikola Manojlović III-7 i Dinka Radosavljević III-5.

 

Drugo mesto sa 19 bodova, osvojili su: Jana Vidić I-7, Milica Višić III-2 i Ana Stanojević III-7, dok su treće mesto sa 18 bodova, osvojili: Đurđa Andrić III-6, Jovana Bošković III-3, Milica Janković I-7 i Teodora Mitrović I-3.

 

Učenici i njihovi predmetni profesori Vera Vaš, Milena Milisavljević, Danijela Golubović i Sandra Sofronić  nagrađeni su diplomama, knjigama i časopisima.

Aktuelno

Gradska kuća Lajkovac  (foto: www.lajkovac.org.rs)
Program manifestacije Dani Lajkovca Pre 23 sati 33 minuta

Koncerti Leksington benda i Dženana Lončarevića

Najatraktivniji programi manifestacije Dani Lajkovca 2019 biće koncerti Leksington benda 29. jula i Dženana Lončarevića 30. jula. Koncerti će biti održani na platou ispred Gradske kuće od 22 sata.