Uspešni gimnazijalci i profesor (foto: www.valjevskagimnazija.edu.rs)
Uspešni gimnazijalci i profesor (foto: www.valjevskagimnazija.edu.rs)
14.05.2019, 06:58

Izuzetan uspeh učenika Valjevske gimnazije

č: | fb:

Učenici Valjevske gimnazije osvojili su deset nagrada na republičkom takmičenju "Književna olimpijada", koje je održano u Filološkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima.

 

Na ovom takmičenju učestvovalo je 11 učenika Valjevske gimnazije koji su plasman na republički nivo izborili na prethodno održanim nižim nivoima takmičenja.

 

Prvo mesto sa maksimalnih 20 bodova, osvojili su: Nemanja Grujičić III-1, Nikola Manojlović III-7 i Dinka Radosavljević III-5.

 

Drugo mesto sa 19 bodova, osvojili su: Jana Vidić I-7, Milica Višić III-2 i Ana Stanojević III-7, dok su treće mesto sa 18 bodova, osvojili: Đurđa Andrić III-6, Jovana Bošković III-3, Milica Janković I-7 i Teodora Mitrović I-3.

 

Učenici i njihovi predmetni profesori Vera Vaš, Milena Milisavljević, Danijela Golubović i Sandra Sofronić  nagrađeni su diplomama, knjigama i časopisima.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 26 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 15 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.