Registracija Prijava preko FB
Čika Ljubina ulica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Čika Ljubina ulica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
05.06.2019, 06:10

Zatvorena za saobraćaj Čika Ljubina ulica

č: | fb:

Povodom dolaska visoke delegacije iz ambasade Velike Britanije danas će (5. jun) biti na snazi privremeni režim saobraćaja u delu Ulice čika Ljubina, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do hotela "Grand" u vremenu od 9.00 do 16.00 časova, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

 

Kako se navodi u saopštenju, za saobraćaj će biti zatvorena Čika Ljubina ulica, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do hotela "Grand", uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza.

 

Takođe se dozvoljava preusmeravanje saobraćaja na druge alternativne ulice u vreme zatvaranja navedene ulice.

 

Dozvoljava se službenim licima – pripadnicima saobraćajne i komunalne policije, da po sopstvenoj proceni, kada se za to stvore uslovi, obezbede prolaz vozila na delu ulice zabranjenom za saobraćaj i to: za vozila za snadbevanje objekata, vozila stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta.

 

Zabranjuje se levo skretanje (preusmeravanje u traku za levo skretanje) iz Ulice Vuka Karadžića u Ulicu čika Ljubinu, uz asistenciju Saobraćajne policije, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

Aktuelno

Jubilej 150 godina Biblioteke - Svečana akademija (foto: Đorđe Đoković)
Sto pedeset godina valjevske Biblioteke Pre 1 dan 9 sati

Dugo putovanje u budućnost

Najstarija ustanova kuture u Valjevu, biblioteka "Ljubomir Nenadović" obeležila je 150 godina. Da li su osnivači Čitaonice valjevske verovali da će ih potomci slaviti? Možda su se nadali da će...  · 1 komentar

Flajer - Ko laže (foto: Đorđe Đoković)
Iz redakcije Pre 1 dan 12 sati

Vučić: Ne znam ni sam šta sam rekao na RTS-u

U Valjevu su u poštanskim sandučićima i na automobilima ostavljeni flajeri sa pitanjem – ko laže, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ili ministar policije Nebojša Stefanović?   Predsednik...  · 3 komentara