Registracija Prijava preko FB
Čika Ljubina ulica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Čika Ljubina ulica (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
05.06.2019, 06:10

Zatvorena za saobraćaj Čika Ljubina ulica

č: | fb:

Povodom dolaska visoke delegacije iz ambasade Velike Britanije danas će (5. jun) biti na snazi privremeni režim saobraćaja u delu Ulice čika Ljubina, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do hotela "Grand" u vremenu od 9.00 do 16.00 časova, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

 

Kako se navodi u saopštenju, za saobraćaj će biti zatvorena Čika Ljubina ulica, od raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića do hotela "Grand", uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza.

 

Takođe se dozvoljava preusmeravanje saobraćaja na druge alternativne ulice u vreme zatvaranja navedene ulice.

 

Dozvoljava se službenim licima – pripadnicima saobraćajne i komunalne policije, da po sopstvenoj proceni, kada se za to stvore uslovi, obezbede prolaz vozila na delu ulice zabranjenom za saobraćaj i to: za vozila za snadbevanje objekata, vozila stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta.

 

Zabranjuje se levo skretanje (preusmeravanje u traku za levo skretanje) iz Ulice Vuka Karadžića u Ulicu čika Ljubinu, uz asistenciju Saobraćajne policije, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

Aktuelno

Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Trupni portret Pre 9 sati 26 minuta

Vučiću, sedi, i pokri se

Ove nedelje, na N1, emitovan je dokumentarni film "Vladalac" – politička biografija Alerksandra Vučića – ekipe novinara Slaviše Lekića. Šta se videlo, ono što se zna, i što treba ponavljati, da je...  · 1 komentar

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
Gradsko veće prihvatilo program poslovanja parkirališta Pre 1 dan 8 sati

Prihod od naplate parkiranja 61,2 miliona dinara

Od naplate parkiranja planiran je prihod od 61,2 miliona dinara. U ovoj godini u gradu će biti još 150 novih parking mesta u palvoj zoni, a služba Parkinga planira da ukloni 70 nepropisno...  · 3 komentara